AVG

Verwerking gegevens potentiële cursisten

We slaan informatie op over het bedrijf waarvoor u werkt, uw naam, titel, e-mail en telefoonnummer zodat we weten hoe en wanneer we weer contact met u kunnen opnemen, of zodat we weten dat u niet wilt dat wij opnieuw contact met u opnemen. Als we na 24 maanden geen contact hebben gehad, zullen we uw informatie automatisch verwijderen. Je kunt ons ook vragen om uw informatie eerder te verwijderen.

Beheer van informatie met betrekking tot de regelingen van de Raad van Bestuur

Als u geïnteresseerd bent om op de hoogte te blijven van aankomende opleidingsmogelijkheden en praktische informatie hierover, ontvangt u van ons een verzoek om toestemming. Met deze toestemming bewaren wij informatie over het bedrijf waarvoor u werkt, uw naam, uw functie en uw e-mailadres. De gegevens worden opgeslagen totdat je ons laat weten dat je ze wilt verwijderen.

Voor voormalige en toekomstige cursisten

We slaan gegevens op die relevant zijn om onze diensten aan je op een goede manier te kunnen leveren. Na het voltooien van uw opleiding bij Board Company worden alle persoonlijke gegevens die als gevoelig kunnen worden beschouwd verwijderd, zoals speciale diëten en vergelijkbare gegevens.

We slaan de volgende gegevens op:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Factuuradres van het bedrijf en informatie over specifieke etikettering van facturen
  • Rol in het bedrijf
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Aan welke cursus je deelneemt
  • Speciaal dieet of andere specifieke wensen die betrekking hebben op het product wat wij leveren

Doel van het opslaan van uw gegevens

Bedrijfsnaam, adres, naam, factuurgegevens en telefoonnummer worden opgeslagen, zodat we kunnen zien op welke training u recht hebt. Deze informatie is vereist als gevolg van geldende boekhoudwetgeving.

Telefoonnummer en e-mailadres worden opgeslagen om uw informatie te kunnen verstrekken, nadat u de training besteld hebt. De informatie wordt alleen gebruikt door Board Company, maar uw contactgegevens kunnen wel worden gedeeld met derde partijen die direct betrokken zijn bij de levering van de training, bijvoorbeeld in het geval van een hotel-, lunch of dinerarrangement, als u uzelf daarvoor opgegeven hebt.

Informatie over speciale diëten en andere wensen worden opgeslagen als je deze informatie aan Board Company verstrekt hebt. Dit is om u de best mogelijke ervaring te geven tijdens onze training.

In het geval dat u ervaringen en/of verwachtingen en dergelijke deelt, worden deze gegevens opgeslagen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw ervaring bij onze trainingen te maximaliseren.

Opgeslagen wordt aan welke opleiding u heeft deelgenomen, zodat wij je uit kunnen nodigen voor alumni-evenementen en vervolgopleidingen. U kunt altijd contact met ons opnemen als je geen deel uit wilt maken van het alumninetwerk.