Opdrachtbureau

Toegang tot bestuurskandidaten

Ons doel bij Board Company is om bestuurders in België te versterken in hun rol en opdracht. We hebben meer dan 2.500 leiders en bestuursleden in onze database – allemaal gekwalificeerd voor bestuursopdrachten.

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen ons netwerk.

Gratis bemiddeling voor bestuurskandidaten

We hebben een groot commitment op het vinden van uw volgende bestuurslid tussen meer dan 2.500 kandidaten die onze bestuurstraining, Board Certificate, succesvol hebben afgerond.

Nadat u hebt beschreven naar welk type profiel u op zoek bent, zoeken wij een aantal geschikte kandidaten en nemen we contact met hen op met informatie over de opdracht. De kandidaten solliciteren rechtstreeks bij u en u houdt op uw beurt de controle over het sollicitatiegesprek en het bijhorende selectieproces.

Onze service is kosteloos.

Ikon for bestyrelsesformidling

Publiceer eenvoudig uw bestuurspositie en laat kandidaten naar uw inbox sturen

Vul uw gegevens in en we sturen u een link waarmee u ons meer kunt vertellen over de bestuursopdracht!

  Wij helpen je op een vlotte manier bij het vinden van je volgende bestuurslid. Dit is een gratis service van Board Company.

  Meer over het plaatsen van opdrachten

  Met ons groot netwerk aan bestuurskandidaten in België, bieden we u bij Board Company een unieke kans om bekwame kandidaten voor uw bestuur te vinden. In de laatste stap van dit selectieproces behoudt u het alleenrecht om een finale keuze te maken voor één van de kandidaten die wij hebben voorgesteld.

  Hoe kan deze service gratis zijn?

  Bij Board Company werken we aan het versterken van het bestuurswerk door middel van onze speciaal ontwikkelde bestuurstraining Board Certificate. Via onze getalenteerde alumni willen we de kwaliteit van bestuurswerk verbeteren en daarom bieden we graag deze service aan.

  Kunnen we neen zeggen tegen de kandidaten die Board Company ons voorstelt?

  Absoluut, u kunt kandidaten weigeren indien u deze niet geschikt vindt.

  Wat maakt Board Company uniek?

  We hebben veel verschillende kandidaten met sterk uiteenlopende eigenschappen. Of u nu voor een ommekeer staat of op te maken hebt met internationalisering. – wij kunnen u helpen bij het vinden van de geschikte kandidaten.

  Hoelang duurt het voordat we de eerste kandidaturen ontvangen?

  Normaal gesproken kunt u binnen 7 dagen meldingen ontvangen van geïnteresseerde kandidaten die door ons zijn geselecteerd en gevalideerd.

  Kan de Raad van Bestuur aansprakelijk worden gesteld als de samenwerking mislukt?

  Board Company helpt u alleen bij de eerste stap, daarbij evalueren we de behoefte en nemen we contact op met een aantal geschikte kandidaten. Deze kandidaten kiezen er dan zelf voor om de dialoog met uw bedrijf verder te voeren. Board Company kan dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor verdere dialogen, noch voor daar uit voorkomende potentiële samenwerkingen. We kunnen u echter wel weer assisteren met het opnieuw zoeken naar nieuwe kandidaten indien de samenwerking of voortgang met een reeds aangeleverde kandidaat niet voldoende resultaat heeft opgeleverd.

  Hoe vergroten we de slaagkansen op een geschikte match?

  Wees zo specifiek mogelijk in wat u zoekt in uw volgende bestuurslid. Het geeft ons de mogelijkheid het proces te optimaliseren en de meest geschikte kandidaten naar u door te verwijzen.