Intensief programma voor bestuurders

Board Certificate is een intensief opleidingsprogramma waarbij praktisch bestuurswerk centraal staat. Dit programma wordt gegeven door professionele bestuurders en ervaringsdeskundigen.

Locatie: Brussel

In samenwerking met

logos

Ontvang een gedetailleerd programma

Materiaal per e-mail ontvangen  Scherp uw competenties aan met ons programma voor (aspirant-)bestuurders

  Board Certificate is ontwikkeld in samenwerking met KPMG, Liedekerke, Korn Ferry en verschillende professionele bestuurders.
  In de eerste twee dagen wordt de basis gelegd voor uw werk. Op de derde dag wordt u getest in ons unieke simulatiespel The Board Game.

  •  Aangescherpte beroepscompetenties
  •  Best practices ter inspiratie
  •  Nieuwste trends
  •  Intensief 3-daags programma
  •  Mentoren van topniveau
  •  Meer dan 5.000 alumni in Europa
  icon
  BOARD CERTIFICATE

  Ontdek ons Board Certificate-programma

  Meer dan 5.000 Europese directeuren en bestuurders hebben ons programma voor bestuurders al afgerond. Versterk uw competenties met een Board Certificate.

  MATERIAAL AANVRAGEN
  Uddannelse

  Jorn Pruntel

  Directeur, ASSET Rail

  OVER BOARD CERTIFICATE

  “Zeer nuttige en relevante opleiding. De geleerde praktische lessen zijn goed bruikbaar in de dagelijkse praktijk als bestuurder. Had deze opleiding graag jaren eerder gevolgd!”

  Klaus Rytz

  Voorzitter Raad van Bestuur & Partner, KPMG

  ADVANCED BOARD PROGRAM

  “Een unieke kans om te leren van wereldberoemde professoren van Columbia Business School en Amerikaanse bedrijfsleiders. Een programma dat ik ten zeerste aanbeveel aan ervaren bestuurders.”

  Julika Riegler

  Vice President Communication and Brand Marketing, IFAW

  OVER BOARD CERTIFICATE

  “Ik vond vooral het netwerken, de geanimeerde discussies en praktische opdrachten erg interessant. Een programma dat ik van harte aanbeveel aan zowel ervaren als aspirant-bestuurders.”

  Jeroen Nijmeijer

  Partner, IAA Architecten

  OVER BOARD CERTIFICATE

  “Ik ben blij dat ik heb mogen deelnemen. Veel geleerd, van de sprekers, het Board Company-team, en ook van de andere deelnemers. Ik kijk er met heel veel plezier op terug.”

  Het programma

  De eerste dag van de opleiding legt de basis voor uw bestuurswerk. Liedekerke en KPMG richten zich op de verantwoordelijkheden en de financiële rol van het bestuur. U wordt vertrouwd gemaakt met de taken van het bestuursorgaan, wet- en regelgeving en risicobeheer, financieel beheer en rapportage.

  Zodra de juridische en financiële aspecten van uw bestuurswerk op orde zijn, kijken we naar waardecreatie in bestuurswerk. Met de hulp van professionele bestuursleden duiken we in hoe u als bestuurder niet alleen de financiën en formele vereisten monitort, maar ook toegevoegde waarde creëert.

  Op de tweede dag van de opleiding besteden we aandacht aan de verschillende disciplines van het werk waarmee u als bestuurder vroeg of laat te maken krijgt.

  Professionele bestuurders en vooraanstaande deskundigen zullen les geven in het strategieproces, de financiering van groei, het kopen en verkopen van bedrijven, de rol van het bestuur in de communicatie, de werving en evaluatie van directieleden.

  Op de derde dag testen we de deelnemers in The Board Game, een speciaal ontwikkeld interactief simulatiespel over professioneel bestuurswerk. The Board Game bestaat uit een geavanceerde case met een reeks uitdagingen die het overzicht van de deelnemers testen en hun vermogen om met commerciële, strategische, juridische en financiële uitdagingen en dilemma’s om te gaan.

  De dag biedt ook de mogelijkheid om vertrouwelijk en zonder risico de nieuwe instrumenten uit te proberen waarmee u tijdens de eerste twee dagen kennismaakt.

  Meer over de opleiding

  Bij Board Company werken we sinds 2011 met bestuursleden en zijn we bekend met de toenemende bestuurlijke verantwoordelijkheden en competentievereisten waarmee zij worden geconfronteerd. Daarom weten we ook hoe belangrijk het is dat u sterk staat in uw rol als bestuurder.

  Achtergrond van het programma

  Ons doel is om u als actieve bestuurder te versterken. Bij Board Company hebben we een opleidingsprogramma opgebouwd rond praktisch bestuurswerk met een focus op economie, strategie en waardecreatie in het bestuurswerk.

  Het Board Certificate geeft u de nodige instrumenten om complexe bestuurswerkzaamheden uit te voeren en stelt u in staat een nog beter en effectiever bestuurslid te zijn – terwijl uw persoonlijke aansprakelijkheid tot een minimum wordt beperkt.

  Samen met een aantal vooraanstaande Belgische adviseurs en bedrijven experts en Raad van Bestuursleden wij een intensief opleidingsprogramma op het hoogste professionele niveau ontwikkeld.

  De docenten en mentoren van het Board Certificate zijn speciaal geselecteerd vanwege hun theoretische kennis en aanzienlijke praktische ervaring met de rol als bestuurder en het waardecreërende bestuurswerk. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen, willen we alleen de beste van de besten in de branche les laten geven. Daarom scholen we de experts/docenten die we voor dit programma inzetten voortdurend bij, zodat u er zeker van kunt zijn dat u op de hoogte bent van de nieuwste kennis op het gebied van bestuurspraktijken.

  Locatie en accommodatie

  Board Certificate educatie wordt gehouden in Brussel, in een mooie en professionele omgeving met goede vervoers- en parkeermogelijkheden.

  Wij bieden tevens…

  Naast de bestuurdersopleiding hebt u de mogelijkheid om deel uit te maken van ons Board Forum – een exclusief bestuurdersforum voor bedrijfsleiders en bestuursleden die inzicht willen krijgen in de nieuwste trends in het bestuurswerk en hun netwerk binnen bestuurskringen willen optimaliseren via acht jaarlijkse evenementen.

  Als internationale aanvulling biedt Board Company de internationale bestuurdersopleiding Advanced Board Programme aan. Het programma wordt gehouden aan de wereldberoemde Columbia Business School in New York en duurt vijf intensieve dagen.

  Informatie ontvangen over het programma

  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Materiaal aanvragen

  Board Company

  Avenue du Boulevard 21 - 5th floor
  Brussel 1210, België

  Neem direct contact op

   Binnen 24 uur ontvangt u van ons een antwoord