Toegang tot
kandidaten voor uw bestuursorgaan

Board Company werkt aan de versterking van het vitale bestuurswerk in België. We hebben meer dan 5.000 Europese bestuurders in ons bestand, die allemaal gekwalificeerd zijn voor een rol als bestuurder of lid van een adviescomité.

Wij kunnen u helpen geschikte kandidaten te vinden.

Kosteloze plaatsing van kandidaat-bestuurders

Wij vinden uw volgende bestuurslid in de meer dan 5.000 Europese kandidaten die ons Board Certificate hebben behaald of die lid zijn van ons Board Forum.

Nadat u hebt beschreven welk type bestuurslid u voor uw organisatie zoekt, voeren wij een assessment uit en nemen wij contact op met een selectie van kandidaten voor uw bestuur. De kandidaten dienen zich vervolgens rechtstreeks bij u aan, u filtert de kandidaturen en organiseert de gesprekken.

Aanvraag
Ontvangst kandidaturen
Filteren en gesprekken

Deze dienst is volledig vrijblijvend en kosteloos voor u.

Ontvang gekwalificeerde kandidaten voor uw bestuursorgaan

Vul hier uw gegevens in en ontvang de link om uw zoekopdracht aan te maken!
  Wij helpen u om eenvoudig uw volgende bestuurslid te vinden. Dit is een gratis dienst van Board Company.

  Meer over bestuursbemiddeling

  Met onze brede portfolio van bestuursleden en kandidaten in het hele land kunnen wij bij Board Company u als geen ander helpen om bekwame kandidaten voor uw bestuursorgaan te vinden. Uiteindelijk beslist u uiteraard zelf met wie u in zee gaat.

  Hoe kan deze dienst kosteloos zijn?

  Bij Board Company werken we aan de versterking van het bestuurswerk in België door middel van onze bestuurdersopleidingen en ons bestuurdersforum. Wij willen via onze leden de competenties en de toegevoegde waarde van bestuurders vergroten.

  Kunt u kandidaten weigeren?

  Het staat u volledig vrij om kandidaten te weigeren als u denkt dat zij niet geschikt zijn voor uw organisatie.

  Wat maakt ons een goede partner om kandidaat-bestuurders te vinden?

  We hebben een uitgebreid bestand van kandidaten met verschillende competenties, dus of u nu voor een transformatie, groeitraject, internationalisering of iets anders staat, wij kunnen u altijd verschillende geschikte kandidaten aanreiken. Beschrijf daarom uw specifieke uitdagingen en welke toegevoegde waarde u van een kandidaat-bestuurder verwacht.

  Hoelang duurt het voordat we kandidaturen ontvangen?

  Meestal ontvangt u binnen zeven dagen de eerste kandidaturen van geïnteresseerden die wij hebben geselecteerd en bevestigd.

  Kan Board Company aansprakelijk worden gesteld indien de samenwerking mislukt?

  Board Company helpt alleen bij de eerste fase, waarin we een assessment uitvoeren en een selectie van kandidaten benaderen. Vanaf dan verlopen de contacten tussen de kandidaten en uw bedrijf, en Board Company kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de verdere dialoog en samenwerking met de kandidaat-bestuurders. Wij helpen echter altijd opnieuw om nieuwe bestuurders te vinden als de samenwerking mislukt.

  Waar moeten we in het bijzonder op letten?

  Geef duidelijk aan wat u zoekt in een bestuurder om ervoor te zorgen dat u de juiste kandidaten voor uw organisatie krijgt.