Gegevensbescherming

Verwerking gegevens potentiële cursisten

We slaan informatie op over het bedrijf waarvoor je werkt, je naam, titel, e-mail en telefoonnummer zodat we weten hoe en wanneer we weer contact met je kunnen opnemen, of zodat we weten dat je niet wilt dat wij opnieuw contact met je opnemen. Als we na 24 maanden geen contact hebben gehad, zullen we je informatie automatisch verwijderen. Je kunt ons ook vragen om je informatie eerder te verwijderen.

Beheer van informatie met betrekking tot de regelingen van de Raad van Bestuur

Als je geïnteresseerd bent om op de hoogte te blijven van aankomende opleidingsmogelijkheden en praktische informatie hierover, ontvang je van ons een verzoek om toestemming. Met deze toestemming bewaren wij informatie over het bedrijf waarvoor je werkt, je naam, je functie en je e-mailadres. De gegevens worden opgeslagen totdat je ons laat weten dat je ze wilt verwijderen.

Voor voormalige en toekomstige cursisten

We slaan gegevens op die relevant zijn om onze diensten aan je op een goede manier te kunnen leveren. Na het voltooien van je opleiding bij Board Company worden alle persoonlijke gegevens die als gevoelig kunnen worden beschouwd verwijderd, zoals speciale diëten en vergelijkbare gegevens.

We slaan de volgende gegevens op:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Factuuradres van het bedrijf en informatie over specifieke etikettering van facturen
  • Rol in het bedrijf
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Aan welke cursus je deelneemt
  • Speciaal dieet of andere specifieke wensen die betrekking hebben op het product wat wij leveren

Doel van het opslaan van je gegevens

Bedrijfsnaam, adres, naam, factuurgegevens en telefoonnummer worden opgeslagen, zodat we kunnen zien op welke training je recht hebt. Deze informatie is vereist als gevolg van geldende boekhoudwetgeving.

Telefoonnummer en e-mailadres worden opgeslagen om je informatie te kunnen verstrekken, nadat je de training besteld hebt. De informatie wordt alleen gebruikt door Board Company, maar je contactgegevens kunnen wel worden gedeeld met derde partijen die direct betrokken zijn bij de levering van de training, bijvoorbeeld in het geval van een hotel-, lunch of dinerarrangement, als je jezelf daarvoor opgegeven hebt.

Informatie over speciale diëten en andere wensen worden opgeslagen als je deze informatie aan Board Company verstrekt hebt. Dis is om je de best mogelijke ervaring te geven tijdens onze training.

In het geval dat je ervaringen en/of verwachtingen en dergelijke deelt, worden deze gegevens opgeslagen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en je ervaring bij onze trainingen te maximaliseren.

Opgeslagen wordt aan welke opleiding je hebt deelgenomen, zodat wij je uit kunnen nodigen voor alumni-evenementen en vervolgopleidingen. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je geen deel uit wilt maken van het alumninetwerk.