Over ons

Over
Board Company

Het doel van Board Company is om bestuursleden van tools te voorzien voor hun bestuursopdracht. Sinds 2011 hebben we meer dan 2.500 leiders en bestuursleden getraind door middel van onze intensieve bestuurstraining, het Board Certificate.

Het is onze missie om u grondig voor te bereiden op uw opdracht als bestuurslid. We geven u daarom zowel theoretische kennis als praktische ervaring op het hoogste niveau om te slagen in de boardroom.

Specialisten in Besturen

Bij Board Company zijn we specialisten in besturen. Tijdens onze gerenommeerde Board Certificate training krijgt u les van vooraanstaande experts en professionele bestuursleden die u coachen naar uw volgende successen.

Dezelfde zin staat in de bovenstaande alinea ook al.

Wie zijn we?

Board Company is een Scandinavisch bedrijf dat is opgericht in 2011 en actief in verschillende Europese landen, waaronder België. Ons doel is om tegemoet te komen in de groeiende behoefte van bestuursleden om hun vaardigheden op vlak van bestuurswerk te versterken. Onze missie is om ervoor te zorgen dat bestuursleden goed voorzien zijn van de essentiële knowhow met betrekking tot hun taken en uitdagingen. Daarom is Board Certificate een bestuursopleiding die zich richt op het praktische bestuurswerk, met als onderdelen financiën, strategie, en waardecreërend bestuurswerk.

Board inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw bestuurswerk? Bezoek ons op LinkedIn. Hier publiceren we regelmatig inspirerende en informatieve artikelen.

STEL JE VRAGEN AAN MARCIANO

Marciano Soetorédjo
Country Manager