Over
Board Company

Board Company is opgericht in Scandinavië in 2011. Samen met ons groeiende netwerk van alumni is het onze missie om bedrijven over de hele wereld te verbeteren. Wij reiken best practices aan via onze intensieve opleidingsprogramma’s en ons forum voor levenslang leren.

Wij bieden bestuurders de mogelijkheid om het leiderschap te ontwikkelen dat hun organisaties kan versterken, resultaten kan opleveren en duurzame groei kan genereren.

Onze internationaal erkende opleidingsprogramma’s zijn inmiddels door meer dan 5.000 Europese bedrijfsleiders gevolgd.

Wij staan open voor alle managers, zaakvoerders en bestuurders die hun professionele vaardigheden en netwerk willen versterken.

In samenwerking met

logos

Daarom willen we het bestuur van ondernemingen versterken

Een goed functionerend bestuursorgaan kan ertoe bijdragen dat een onderneming op verantwoorde wijze opereert en in staat is om blijvend succes te realiseren. De reden daarvoor is dat een effectief ondernemingsbestuur helpt om vertrouwen op te bouwen bij alle belanghebbenden, zoals aandeelhouders, klanten, werknemers en de samenleving als geheel.

Een verantwoordelijke onderneming met een goed bestuur zal ook eerder voldoen aan de wettelijke vereisten, zodat juridische problemen worden voorkomen. Bovendien kan een onderneming met een goed bestuur gemakkelijker investeerders en kredietverstrekkers aantrekken, omdat dit vertrouwen geeft in het vermogen van de onderneming om op lange termijn goed te presteren.

Daarom is het voor elke onderneming belangrijk om effectieve bestuurspraktijken te hebben teneinde verantwoord en duurzaam te kunnen opereren. Ondernemingen moeten ervoor zorgen dat hun bestuur uit competente en onafhankelijke leden bestaat, dat er interne controlesystemen zijn om de risico’s tot een minimum te beperken en dat hun corporate governance voldoet aan hoge ethische normen.

Kortom, een goed bestuurde onderneming kan haar voordeel doen met een groter vertrouwen van belanghebbenden, wat kan leiden tot meer succes en duurzaamheid op de lange termijn.

STEL UW VRAGEN AAN ENZO

Enzo Kleijn
Country Manager België